Ahmet Erdem Anadolu Ticaret Lisesi Mehmet Akif Ersoy'u Andı

Milli şair Mehmet Akif Ersoy ölümünün 75. yıl dönümünde Ahmet Erdem Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi'nde anıldı.

Anma etkinliğinde konuşan okul müdürü Yakup Yüksel, okul olarak 'Erdemli Konuklar' projesini başlattıklarını söyledi. Yüksel, “Bu proje ile Kayseri'de başarılı olan iş adamları, sanatçılar ve sporcuları, öğrencilerimiz ile buluşturacağız. Öğrencilerimizin bu buluşmalarda, başarılı olanların tecrübe ve bilgilerinden faydalanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.


Yazar İsmail Adil Şahin tarafından öğrencilere Mehmet Akif Ersoy'un hayatı farklı boyutu ile anlatıldı.

Yorumlar

  1. Hedef ve amaçlarıyla takdire şayan bir hareketi düşünen, planlayan ve uygulayan Okul Müdürü Yakup Yüksel Bey'e, Çalışkanlığıyla bu şehrin medar-ı iftiharı olan eğitimci, şair, yazar, tv programcısı, çağın Evliya Çelebisi güzel insan S.Burhanettin Akbaş Bey'e takdirlerimi arz edeken bendenizi davetle onurlandırdıkları için, öğrencilerini olgun insanlardan daha sakin ve ilgiyle dinldikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.İSMAİL ADİL ŞAHİN

    YanıtlaSil
  2. Üstad Mehmet Akif ERSOY'u anlatan, dinleyen ve o ortamı hazırlayan herkesten Rabbim Razı olsun. İsmail Adil Hocamın ellerinden hürmetle öpüyor, saygılarımı arz ediyorum.
    Gazi Hüseyin KILBAŞ. Tarihçi-Emekli Binbaşı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder