GENÇLİK KOŞUSUNDA İLK BEŞ DERECE AHMET ERDEM’İN…

Okul Müdürümüz Yakup Yüksel, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Aslıhan Büyükşerbetçi ve Önder Daşdemir, ilk beş dereceyi elde eden öğrencilerimizle...

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılan Gençlik Koşusunda genç kızlar kategorisinde Ahmet Erdem Ticaret Meslek Lisesi ilk beş dereceyi elde ederek kırılması güç bir rekora imza attı. 15 Mayıs Pazar günü Sivas Caddesinde gerçekleştirilen koşuda Ahmet Erdem Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Saime Tokaç, Sinem Bektaş, Keziban Avcı, Melike Yıldız ve Nuran Kuş sırayla ilk beş dereceyi elde ettiler. Bu sonuca en çok sevinen ise Beden Eğitimi öğretmenleri Aslıhan Büyükşerbetçi ve Önder Daşdemir oldu.
Okul Müdürümüz Yakup Yüksel, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz ve başarılı olan koşucularımız  bir aradalar.

Okul Müdürü Yakup Yüksel ise bu başarıyla ilgili şunları söyledi: “Daha önce okullar arası müsabakalarda kız atletizm takımımız, tüm liseler içerisinde Kayseri ikincisi olarak güzel bir başarı elde etmişlerdi. Bu koşuda aldığımız dereceler, çocuklarımızın başarısını pekiştirdi. Artık önümüzdeki dönemlerde çocuklarımızdan ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarılar bekliyoruz. Bu başarıları elde edeceklerine inancımız tamdır.”

Yorumlar