Öğrencilerimiz Bulgaristan'dan döndü


Kayseri Gençlik Merkezinin "The Theatre Beyond The Borders As a Tool For Cultural And Social Inclusion" projesi kapsamında Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığının desteğiyle Ahmet Erdem Ticaret Meslek Lisesinden bir grup öğrenci Bulgaristan'ın başkenti Sofya’ya 02.04.2011 -10.04.2011 tarihleri arasında bir gezi yaptılar.
Bu programa okulumuz İngilizce Öğretmeni Seher Yılmaz, öğrencilerden ise Maruf Afyon, Ebru Berberoğlu, Zeki Afyon, İbrahim Eğinkaya ve Şeydacan Büyüktaf katıldılar.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Yakup YÜKSEL şu görüşlere yer verdi:
“Avrupa Birliği okullarımız ve öğrencilerimiz için çok güzel imkanlar sunmaktadır. Biz de okul olarak bu imkanlardan en üst düzeyde faydalanmak istiyoruz. Ben her öğrencimin ve meslektaşımın mutlaka bir Avrupa ülkesinde bir faaliyete katılmasını, Avrupalı öğrencilerle ve meslektaşlarıyla bir araya gelerek değişik kültürleri tanımalarını arzu ediyorum. Bu yıl okul olarak sunduğumuz çok sayıda projemiz var. Şu an bu projeler değerlendirme aşamasında. Birkaç ay içerisinde o projelerin de kabul edilmesiyle faaliyetlerimizin artarak devam edeceğini umuyorum. 

Yorumlar