Ahmet Erdem Ticaret Meslek Lisesi, Emniyet Müdürü Cuma Ali AYDIN'ı Ziyaret etti

Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. Yıldönümü münasebetiyle Ahmet Erdem Ticaret Meslek Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir heyet İl Emniyet Müdürü Cuma Ali AYDIN’ı makamında ziyaret etmişlerdir.
 İl Emniyet Müdürü Cuma Ali AYDIN ziyarette, okullardaki güvenliğin sağlanması ve öğrencilerin daha rahat bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli işbirliği içerisinde olduklarını, bu sayede okullarda yaşanması muhtemel olayları önlemeye çalıştıklarını ve aynı zamanda okul dışında öğrencileri bekleyen olumsuz durumlara karşı öğrenci ve velileri bilinçlendirme amaçlı seminerler düzenlediklerini belirtti.
Ahmet ERDEM Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Yakup YÜKSEL ise, Emniyet Teşkilatının okullardaki eğitimin daha iyi şartlarda verilmesi için çok büyük katkılar sağladığını, özellikle son yıllarda uygulamaya konan “Okul Polisi” uygulaması ile olayların gözle görülür şekilde azaldığını, okul çevresinin daha güvenli hale geldiğini, bu faaliyetlerden dolayı Emniyet müdürümüzün şahsında bütün emniyet teşkilatına teşekkür ederim dedi.

Yorumlar