Ahmet Erdem'in "Altın Yumrukları"


Onlara Ahmet Erdem'in "altın yumrukları" diyorduk ki onlar sadece okulumuzun altın yumrukları olmakla kalmayıp Kayseri'nin altın yumrukları, Türkiye'nin altın yumrukları oldular. Kimlerden mi bahsediyoruz? Öğrencilerimiz Mehmet Aktağ, Yunus Çelik ve Serkan Muş'tan bahsediyoruz.
Mehmet Aktağ, Türkiye Minikler Ferdi Boks Müsabakalarında bir defa üçüncülük alan, üç defa Kayseri birinciliği elde etmiş genç bir boksörümüz. Azerbaycan - Kayseri Turnuvasının birincisi ve bir defa da milli formayı giyen milli sporcumuz.
Yunus Çelik, Türkiye Minikler Ferdi Boks Müsabakalarında birincilik elde ettikten sonra, Türkiye Liseler arası Ferdi Boks Müsabakaları ikincisi oldu. Sırbistan'da yapılan Avrupa Şampiyonasında milli formayı giymeyi başardı. Üç defa Kayseri birinciliği olan genç futbolcunun, Azerbaycan - Kayseri Turnuvasında birinciliği bulunuyor ve dört defa da milli takıma çağrıldı.
Serkan Muş ise Minikler Ferdi Boks Şampiyonasında ikincilik elde ettikten sonra Türkiye Muay Tai Şampiyonasında birincilik elde etmiştir. Üç defa Kayseri birincisi olan sporcumuz, Azerbaycan- Kayseri Turnuvasında birinci olmuş, bir kez milli takıma çağrılmıştır.

Yorumlar